Budinca cu champinion si carnat

>> joi, 2 decembrie 2010

O budinca tare gustoasa, pacat ca se termina asa repede

Ingrediente:
(pentru 3 boluri )
1  cabanos
300g ciuperci champinion
2 cepe medii
3 catei de suturoi
ulei
sare,piper
200g branze (motarella, cascaval si cas afumat)
sare, piper
1 ou 

Se caleste in ulei ceapa taiata pestisori. Adaugam si carnatul taiat felii . Separat calim ciupercile. Amestecam continutul celor doua tigai, lasam sa se raceasca putin. Amestecam cu branzele rase(oprim o bucatica de cascaval neras) si ou.Condimentam dupa gust.
Ungem tava cu unt si turnam budinca. Adaugam deaupra feliute de cascaval taiata subtire si coacem 25 de minute la 180 de grade Celsius.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP