Cus-cus verde cu ou

>> duminică, 14 noiembrie 2010

Un mod sanatos si satios de prepararea a cus-cus-ului.

Ingrediente:(1 portie)
100g cus-cus
1 broccoli
1 ceapa mijlocie
2 maini de spanac
1 ou
sare, piper
1 catel de usturoi
ulei de masline

Se taie ceapa si usturoiul marunt si le punem la calit in uleiul de masline. Adaugam si broccoli ,calim putin si stingem cu apa. Adaugam spanacul taiat marunt si lasam sa fiarba la foc mic 5 minute, completand cu apa daca mai e nevoie. Spargem oul in apa fierbinte cu grija sa nu se sparga galbenusul si mestecam formand "zdrente"din albus . Cand galbenusul e fiert , condimentam , stingem focul si adaugam cus-cus-ul .Acoperim cat un capac si lasam 10 minute sa se umfle  ( in tigaie trebuie sa fie cam 1/2 cana lichid fierbinte, lichid pe care il va absorbi cus-cus-ul).
Servim !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About This Blog

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP