Dovlecei pane cu usturoi
>> luni, 1 noiembrie 2010
Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt moarta dupa dovleceii pane. Cum ii fac?Simplu :)
Curat 4-5 catei de usturoi si impreuna cu sarea ii fac mujdei. Dovleceii ii spal , sterg si apoi ii tai feliute nu foarte groase. Din oua-apa -faina(1:1:1) fac un "sos" ca cel pentru snitelele. Pun uleiul la incins si pana el se incinde eu rasucesc cu foc in "sos" feliile de dovlecei , Le pun la prajit in ulei, le scot , le sarez si ..pun mujdei , Si asa, felie cu felii cladesc un turn (daca pofticiosii nu sunt in zona , ca altfel nu reusesc sa depasesc parterul )
Deliciosi
Cantitatile exacte:
4 dovlecei maricuti
4-5 catei de usturoi
ulei pentru prajit
2 oua
2 linguri de apa
2 linguri de faina
sare,piper
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu