Mancare de fasole verde cu cartofi si pipote
>> vineri, 17 decembrie 2010
O mancarica gustoasa si deloc greu de facut.
Ingrediente:
1 kg pipote
3 cepe mari
800g fasole verde congelata
4-5 cartofi mari
sare, piper,
boia de ardei,2-3 frunze de dafin
2 linguri pasta de rosii
3 catei de usturoi
marar, patrunjel
ulei
Se taie ceapa pestisori si se caleste in uleiul incins. Se adauga pipotele si se turna apa cat sa acopere tot(acum adaugam frunzele de dafin). Se fierb la foc mic 35-40 de minute. Adaugam fasolea verde si cartofii curatati si taiati cubulete ( mai daugam apa daca e cumva nevoie).Mai fierbem 15-20 de minute , Adaugam pasta de rosii , condimentam dupa gust(sare, piper, boia) . Se stinge focul adaugam usturoiul si verdeata taiate marunt.
Poftiti la masa!
1 comentarii:
Bun venit in blogosfera Culinara Dada ! :)
Trimiteți un comentariu